Ledning

Anna Weiner Jiffer t.f VD

VD sedan 2017 

Född 1971. Anna Jiffer har tidigare varit ledamot i Kungsledens styrelse under drygt fyra år, varit VD för Ellen AB, samt under flera år haft det globala affärsansvaret för två olika affärsområden inom IKEA. Anna är sedan 2014 VD i eget bolag där hon framförallt genomfört flera framgångsrika "turn-arounds" i mindre bolag. Anna har en gedigen fastighets- och affärsutvecklingsbakgrund och är även styrelseledamot Railcare Group AB (publ).

Lars-Olof Olsten CFO

Lars-Olof är Diplomerad ekonom och har många års erfarenhet från alla delar av fastighetsbranschen. Han är medgrundare och partner i fastighetsbolaget Newcap AB som förvaltar och utvecklar fastigheter i mellersta och södra Sverige. Lars har trettio års erfarenhet från fastighetsfinansiering, organisations-utveckling och ekonomistyrning i olika verksamheter, både som anställd och i egen regi.

Joakim Einarsson Transaktions- & Fastighetschef

Transaktions- & Fastighetschef sedan oktober 2017.

Joakim har spenderat hela sitt vuxna liv i fastighetsbranschen. De senaste 10 åren i ledande positioner som affärsområdeschef på Drott, Fabege och GE Real Estate, partner på Catella Corporate Finance, som delelägare på Scandinavian Property Group och Exterton. I sina tidigare uppdrag har Joakim på ett mycket framgångsrikt sätt både köpt, utvecklat och sålt fastigheter över hela Norden.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.