Ledning

Kent Söderberg VD

Kent startade sitt första bolag 21 år gammal och byggde upp det till ett av de marknadsledande inom el installationer i samband med fastighetsrenoveringar i Stockholm med över 50 anställda.

Kent har även förvärvat, byggt upp och avyttrat ett entreprenadbolag med ca 15 anställda, samt äger ett eget mindre fastighetsbolag.

Tidigare uppdrag inom företagsutveckling, Emil Lundgren El (affärsutveklare/proj led), Spånga Mälaröåkarna LBC (affärsutvecklare), Hembad AB (interims VD), Mockfjärdshus (Interims VD), TBS Yard (VD).

Lars-Olof Olsten CFO

Lars-Olof är Diplomerad ekonom och har många års erfarenhet från alla delar av fastighetsbranschen. Han är medgrundare och partner i fastighetsbolaget Newcap AB som förvaltar och utvecklar fastigheter i mellersta och södra Sverige. Lars har trettio års erfarenhet från fastighetsfinansiering, organisations-utveckling och ekonomistyrning i olika verksamheter, både som anställd och i egen regi.

Joakim Einarsson Transaktions- & Fastighetschef

Transaktions- & Fastighetschef sedan oktober 2017.

Joakim har spenderat hela sitt vuxna liv i fastighetsbranschen. De senaste 10 åren i ledande positioner som affärsområdeschef på Drott, Fabege och GE Real Estate, partner på Catella Corporate Finance, som delelägare på Scandinavian Property Group och Exterton. I sina tidigare uppdrag har Joakim på ett mycket framgångsrikt sätt både köpt, utvecklat och sålt fastigheter över hela Norden.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.